Dhurim Gjaku

Me date 29 Dhjetor, nje grup nga kisha dhe jobesimtare kane dhuruar gjak per femijet talasemik. Ne bashkpunim me Banken e Gjakut ne spitalin e Lushnjes dhe Kryqin e Kuq, ky projekt u zhvillua ne ambjentet e kishes ” Fjala e Jetes”. Falenderojne per bashkpunimin e grave te tregut industrial...

Dhurim gjaku ne 2014

Me rastin e festes se Pashkes 2014, Kisha ” Fjala e Jetes” ne bashkepunim edhe me Kryqin e Kuq dhe Banken e Gjakut organizuan nje dhurim gjaku per femijet talasemike. Duke qene se nevojat e gjakut jane te medha , anetaret e kishes vullnetarisht kontribuan per kete gje. Ashtu si...