SHËRBESAT & EVENTET

POSTIMET E FUNDIT

 • Dekreti i besimit tuaj — Meditim ditor

  “Merrni parasysh atë që ju them dhe Zoti ju dhatë kuptueshmëri në të gjitha gjërat.” 2 Timoteut 2:7 Unë dua që ju të bashkoheni me...

 • Guri i Bardhë (2) — Meditim ditor

  “Por shtetësia jonë është në parajsë. Dhe ne presim me padurim një Shpëtimtar prej andej, Zotin Jezus Krisht…” Filipianëve 3:20 Në qytetin e Pergamos, kur...

 • Guri i Bardhë — Meditim ditor

  “Kush ka veshë, le të dëgjojë atë që Fryma u thotë kishave. Atij që fiton, do t’i jap pak nga mana e fshehur. Unë do...

 • Veshja e një triumfuesi — Meditim ditor

  “Lutem që sytë e zemrës suaj të ndriçohen, në mënyrë që të njihni shpresën në të cilën Ai ju ka thirrur, pasuritë e trashëgimisë së...

 • Cilin qen po ushqeni? — Meditim ditor

  “Sepse mishi dëshiron atë që është në kundërshtim me Frymën, dhe Fryma atë që është në kundërshtim me mishin. Ata janë në konflikt me njëri-tjetrin...

 • Qëllimi i Testimit — Meditim ditor

  “Asnjë tundim nuk ju ka zënë, përveç asaj që është e zakonshme për njerëzimin. Dhe Perëndia është besnik; Ai nuk do t’ju lërë të tundoheni...

 • Veshja e Karakterit — Meditim ditor

  “Prandaj, duke qenë se jemi të rrethuar nga një re kaq e madhe dëshmitarësh, le të hedhim poshtë gjithçka që pengon dhe mëkatin që ngatërrohet...