Konferenca e të rinjve

Date 3  prill Ora 17:00  Andrea Westman Ora 20:00  Nate adhurimi me Hektor Kollonata Date 4  Prill Ora 10:00  Andrea Westman Ora 13;00  Workshop me Hektor Kollonata Ora 17:00  Erion Sylari Drama, muzike dhe shume surpriza te tjera ! Mos Mungoni Tek Konferenca e Te rinjve tek kisha Fjala e...

Continue reading

Agjerimi i Danielit

Sipas Biblës, çdo i krishterë ka tre detyra: 1 të japë, 2 të lutet dhe 3 të agjërojë. Agjërimi biblik kërkon shumë disiplinë dhe forcë, forcë të cilën mund ta merrni vetëm nga Perëndia. “Mateu” 6 thotë se disiplina juaj personale do t’ju sjellë shpërblime në Parajsë. Kur nëpërmjet agjërimit,...

Continue reading

Shërbesa e fëmijëve

Sherbesa e femijeve Te shtunen ora 10:30 Drejtuese : Entela Sylari, Ermelinda Cela Muzike, lojra, kenge, argetime dhe mesazhe nga Bibla  Tel: 069 4328 312 068 6250482

Continue reading

bicycle show

Me date 12 Shtator 2014 ne Sheshin perballe Muzeut u organizua nje show me te ftuar te ndryshem, midis tyre nje grup kercimtaresh nga Brazili dhe Ish- kampioni i botes Dustin Kelm ne  Unicycle. Se bashku me besimtaret e kishes u bashkuan edhe qytetare qe ju pelqeu spektakli qe ofroi...

Continue reading