Prej vitit 2017 kemi filluar dy projekte sociale me 30 -40 fëmijë që nuk mund të kenë mundësi të studiojnë ose kanë probleme me mësimin në qytete si Rrogozhina dhe Kavaja!

Për 4 ditë pas shkollës , ne i ofrojmë një vakt me ushqime, bëjmë disa lojëra dhe kryejme detyrat e shtëpisë dhe ndihmojmë në avancimin e njohurisë së këtyre fëmijëve.

Së shpejti hapim një projekt tjetër në Grabian, Lushnje!