No comments yet

Deshmi nga Refija, Grabian!

Deshmi nga Refija, nje besimtare ne Grabian!

Ajo ka 4 muaj qe ka ardhur ne kishe dhe ka jeta e saj ka ndryshuar. Ajomka lejuar Perendine te punoje ne zemren e saj.

Nga nje zemer mirënjohëse, ne mund ti japim Zotit falenderime dheta adhurojme ne fryme dhe te vertete.

Faleminderit o Zot per gjithcka me ke dhene.Faleminderit Zot Perendi qe kam shtepi,kam ushqim te perditshem,kam femije te shendetshem,kam niper dhe mbesa plot.

Faleminderit o Perendi te jam mirenjohes ty,qe ndodhem ketu ku jam sot dhe ndihem mire. Sepse me ke ndihmuar kur kam qene semure dhe tani fal teje I kam kaluar ato veshtiresi.Dhe un te falenderoj dhe du ate te adhuroj ashtu si ti meriton, ne fryme dhe te vertete.Faleminderit Zot per drejtuesit e mi.Faleminderit qe I ke derguar t’nasherbejne dhe t’na predikojne fjalen.Faleminderit Zot qe je ne qiell dhe emir yt eshte I shenjte.U befte vullneti yt ne toke si ne qiell. Amen

________________________________________________________________________________________

 

Grabian

From a heart full of gratitude we can thank God and worship Him in spirit e truth.

Thank you God for everything you gave to me.Thank you o Lord-God that I have a hom,I have the daily bread,that I have healthy childreans and a lot of grand childreans.thank you God that I’m here in this place today and I feel great.You helped me when I was sick and thank to you I have overcome those difficulties.And I than thank you and I just want to worship you like you deserve,in spirit and truth. Thank you God for my leaders.Thank’s to you for sending them to serve us and to preatch to us the word.Thank you o God that you are in heaven and holy be your name.Let your will be done in earth like it is in heaven.Amen

Comments are closed.