No comments yet

E vërteta do tju bëj të lirë — Meditim Ditor

Nëse Biri do t’ju bëjë të lirë, ju do të jeni vërtet të lirë. —Gjoni 8:36

Shenja e një të krishteri të vërtetë gjendet në marrëdhëniet e tij personale me Personin e Jezus Krishtit. Krishtërimi është Krishti. Krishti është Krishterimi. Flas me nderim kur them se Jezusi është më shumë se idetë e Tij. Gjithë sa tha ai ishte e vërtetë, por pa Të edhe e vërteta do të kishte qenë e pafuqishme. Burrat e dinë fuqinë e së vërtetës dhe e vërteta është ajo që i çliron njerëzit. Jezusi tha: “Unë jam e vërteta”.

Comments are closed.