This post is also available in: English

Prej vitit 2017, kisha ne Gramsh eshte duke zhvilluar takimet e femijeve dhe grave cdo jave, ne nje ambjent modest per kete sherbese.
Drejtuesit e sherbeses aty, Riza dhe Ina jane duke bere nje pune fantastike me devotshmerine e tyre.
Kisha po rritet dhe po prek nevojat e komunitetetit.

Sherbesat e javes!
Vendi: 100 m larg Shkolles fillore!

Takimi i femijeve
Te merkuren ora 16:00
Drejtuese: Ina Kiptiu
Cel: 0683316932

Takimi i te rriturve
Te premten ora 16:00
Drejtues: Riza dhe Ina Kiptiu
Cel : 0674969526

Ne fb: Fjala e Jetes Gramsh – Lushnje

 • Shta2020

  “Mos kopjoni sjelljen … e kësaj bote”. Rom 12: 2  Shoqëria jonë e teknologjisë së lartë po prodhon njerëz të stresuar. Vitin e ardhshëm do të kemi edhe më pak kohë sepse statistikisht për çdo orë teknologjia ju kursen, ajo konsumon edhe dy të tjera. Autori Keri Wyatt Kent shkruan:...

 • “Përqendrohuni në … një gjë.” Fil 3:13  Ne jetojmë në ditën e shumë detyrave. Ne flasim në telefon, aplikojmë makijazh, pimë kafe, hamë drekë, ushqejmë fëmijët, madje lexojmë mesazhe me tekst ndërsa ecim në autostradë. Dr. Richard Swenson thotë: “Në disa raste ne jemi më produktivë … disa njerëz thurin me grep...

 • “A është ky lloj agjërimi që kam zgjedhur?” Isa 58: 5  Zoti nuk ju urdhëroi kurrë të shqyrtoni emocionet, përvojat ose mëkatet tuaja. Ajo që tha ai është, “Vini re, Qengji i Perëndisë që heq mëkatin e botës!” (Gjn 1:29 ). Fitorja mbi mëkatin vjen nga përqendrimi te Krishti – jo...

 • Hidhni poshtë natyrën tuaj të vjetër mëkatare dhe mënyrën tuaj të mëparshme të jetës.” Ef 4:22 A pret Zoti që ne të punojmë për rritjen dhe vetë-përmirësimin? Po! Por ashtu si të ekzaminosh veten është e kotë, po kështu po përpiqesh të ndryshosh nëse të mban të përqendruar në vetvete...

 • “Lum ata shërbëtorë që zotëria, kur të vijë, do t’i gjejë zgjuar”. Lk 12:37 Kur merreni me fokusin te vetja, mund të pyesni: “Po me ato Shkrime që na thonë konkretisht të ‘rrimë zgjuar’? A nuk kanë të bëjnë të gjithë me vëmendjen ndaj vetes? ” Kjo është një pyetje...

 • “Kontrolloni veten tuaj për të parë nëse jeni në besim.” 2Ko 13: 5  Vetëqëndrimi nuk është domosdoshmërisht i keq nëse çon në rritje shpirtërore. Sidoqoftë, disa njerëz gabimisht supozojnë se është një mandat biblik! Mbi të gjitha, a nuk na tha Zoti të “shqyrtonim veten”? Prandaj, duke pasur këtë në...

 • “Kontrolloni dhe shihni sa i mirë është Zoti. I lumtur është personi që i beson atij. ” Ps 34: 8  Psalmisti tha: “Shqyrto dhe shiko sa i mirë është Zoti.” Kushtojini vëmendje të veçantë fjalëve “shqyrto” dhe “mirë”. Ajo që ju besoni për Zotin manifestohet në mënyrën tuaj të të...

 • “Shkoni në shtëpi … dhe tregoni atyre se çfarë gjërash të mëdha Zoti ka bërë për ju.” Mk 5:19  A keni qenë ndonjëherë diku kaq i mrekullueshëm sa nuk keni dashur të largoheni? Kështu u ndje njeriu në kapitullin 5 të Markut pasi Jezusi e shëroi nga një jetë e...

 • “Ai që mbjell me bujari do të marrë një prodhim bujar”. 2Ko 9: 6  Të korrat tuaja financiare përcaktohen nga ajo që shpenzoni, çfarë kurseni dhe çfarë mbillni në mbretërinë e Zotit. Bibla mëson se mbjellja e njëpasnjëshme garanton korrjen e njëpasnjëshme. E ardhmja juaj fillon me atë që keni...

 • “Unë ju kam rafinuar në furrën e vuajtjeve.” Isa 48:10  Asnjëherë mos u bë xheloz për talentin e dikujt tjetër. Dhe mos u frikësoni nga kjo, sepse Zoti që i thirri dhe i pajisi, do t’ju përdorë edhe ju. Kur mësoni të vlerësoni dhe duartrokisni dhuratën e Zotit në jetën...