No comments yet

Kërko Zotin për veten tënde — Meditim ditor

E dini se Zoti është Perëndi; është ai që na ka krijuar dhe jo ne vetë. . . Psalmi 100: 3

Sa herë që dikush më pyet se si mund të jem kaq i sigurt për atë që është  me të vërtetë Zoti, më kujtohet historia e djalit të vogël që ishte jashtë duke fluturuar një balonë. Ishte një ditë e mirë për të fluturuar balonën, era ishte e shpejtë dhe retë e mëdha të mëdha dukeshin përtej qiellit. Balona u ngjit e lart derisa u fsheh tërësisht nga retë. “Çfarë po bën?” një njeri e pyeti djalin e vogël. “Unë jam duke fluturuar një balonë,” u përgjigj ai. “Po fluturon një balonë?” burri tha: “Si mund të jesh i sigurt? Ju nuk mund ta shihni balonën tuaj. ” “Jo”, tha djali i vogël, “Unë nuk mund ta shoh, por çdo  kohë unë ndjej një tërheqje, kështu që e di me siguri se është atje!” Mos e merrni fjalën e askujt tjetër për Zotin. Gjeni Atë për veten tuaj, dhe atëherë edhe ju do të ndjeni një tërheqje të mrekullueshme, të ngrohtë në zemrën tuaj, se Ai është atje, me siguri.

Comments are closed.