No comments yet

Nevoja për dashuri — Meditim ditor

Mbaje veten në dashurinë e Perëndisë  Juda 1:21

Një burrë dhe një grua vizituan një jetimore ku ata shpresuan të birësonin. Në një intervistë me djalin që donin, ata i thanë me fjalë pasionante për shumë gjëra që mund t’i jepnin. Për habinë e tyre, shoku i vogël tha: “Nëse nuk keni asgjë për të ofruar përveç një shtëpie të mirë, rroba, lodra dhe gjëra të tjera që kanë shumica e fëmijëve – atëherë unë do të rrija  këtu.” “çfarë mund të dëshironi në tokë përveç atyre gjërave?” pyeti gruaja. “Unë thjesht dua që dikush të më dojë,” u përgjigj djali i vogël! Edhe një djalë i vogël e di se “njeriu nuk do të jetojë vetëm me bukë”. Dëshirat  tona më të thella mund të përmbushen vetëm nga një shoqëri e përtërirë me imazhin e të cilit jemi krijuar, Zotit.

 

Comments are closed.