Kisha ne fshatin Grabian eshte duke u rritur ne numer dhe  evenimente. Ne shtator 2017 kemi hapur Klubin e futbollit “ Maranatha”  me trajner Eurion Iliazi. Pasioni i tij per futbollin ka bere qe permes  ketij sporti , te preken shume femije te grupmoshave te ndryshme.

Takimi i femijeve : Te enjten ora 15:00
Drejtues : Beci Cela
Takimi i te rriturve : Te merkuren ora 16:00
Drejtues : Eurion Iliazi

  • Mar2015

    Deshmi nga Refija, nje besimtare ne Grabian! Ajo ka 4 muaj qe ka ardhur ne kishe dhe ka jeta e saj ka ndryshuar. Ajomka lejuar Perendine te punoje ne zemren e saj. Nga nje zemer mirënjohëse, ne mund ti japim Zotit falenderime dheta adhurojme ne fryme dhe te vertete. Faleminderit...