No comments yet

Shkolla biblike 2016-2017

14374659_10207301727046876_41202420_o 20160907_161256 20160914_170958

Gjatë viteve të aktivitetteve të kishës , kemi kuptuar që çdonjeri në kishë duhet t’i japi një vit të paktën Zotit duke shkuar në shkollë biblike.

Vizioni ynëështë të pajisim me Fjalën e besimit dhe t’i dërgojmë për gjera edhe më të mëdha për mbretërinë e Perëndisë.

Këte sezon te ri ne menduam të ndryshojmë disi lokalizimin e shkollës për t’a bërë më praktike këtë gjë.

Ne kemi hapur tre shkolla në Grabian, Rrogozhinë dhe në Lushnje. Gjithashtu menduam se nga vetë kisha mund të ketë drejtues që mund të japim mësim në këto vende, duke mësuar nga eksperieca dhe njohuria që Perëndia ka vendosur brenda tyre.

Në këto shkolla janë 40 – 45 Student që kanë uri dhe etje për më shumë për Biblën dhe Perëndinë.

Comments are closed.