No comments yet

Shkolla biblike: Viti i dyte

Ne besojme se nje e korre e madhe do te vije te preke kishat tona.

Por sic Jezusi e tha “ E korra eshte e madhe por puntore jane pak”

Vizioni yne eshte te pajisim njerezit me Fjalen e besimit dhe ti dergojme ata ne beteja fitimtare per Zotin.

Sigurisht sa me te pajisur te jene ata per punen e Mbreterise, aq me shume te korra do te  kemi ne Qiell.

Prandaj ne besojme te trajnimi i liderave te ardhshem dhe kemi pergatitur nje program me 11 subjekte dhe nje fundjave praktike, neper kisha te ndryshme.

Me poshte keni te detajuar programin me datat dhe subjektet:

 

DATA                  SUBJEKTI               MESUES
 16-17 TETOR GRUPET QELIZORE  MATS JAN SONDERBERG
30-31 TETOR SI TE PERGATITESH NJE MESAZH OSE

PREDIKIM

ERION SYLARI
20-21 NENTOR KISHA 1 ( sherbesa e femijeve, sherbesa e te rinjve, administrimi) ROBERT JOHANSSON
 4-5 DHJETOR MISIONI DHE UNGJILLIZIMI PEO SVENSSON
8-9 JANAR THIRRJA DHE DHURATAT E SHERBESES STAVROS IGNATIOU
22-23 JANAR MENTORIMI DHE KESHILLIMI JAN ROSMAN
5-6 SHKURT KARAKTERI I DREJTUESIT RENI HAIDAHL
 19-20 SHKURT BESIMI, LUJTA DHE SHERIMI EDMOND LAMNICA
4-5 MARS KISHA 2 ( financat, sacramentet etj) TOMAS & MARIA NORDBERG
18-19 MARS FRYMA E SHENJTE DHE PRAKTIKAT E TIJ RUNE BURGSO
1-3 PRILL PRAKTIKE NEPER KISHA TE NDRYSHME
15-16 PRILL MBROJTJA E BESIMIT

Si te merresh me deshmitaret e Jehovait, Mormonet, myslimanet etj

TORGEIR DAHL
29-30 PRILL SI TE MERRESH ME

TE VARFERIT DHE PLEQESIA

OIVING GRANBERG

 

 

 

 

 

Comments are closed.