Shkolla biblike 2016-2017

Gjatë viteve të aktivitetteve të kishës , kemi kuptuar që çdonjeri në kishë duhet t’i japi një vit të paktën Zotit duke shkuar në shkollë biblike. Vizioni ynëështë të pajisim me Fjalën e besimit dhe t’i dërgojmë për gjera edhe më të mëdha për mbretërinë e Perëndisë. Këte sezon te...

Continue reading

Shkolla Biblike Kosove

English Below Me dt 2 Maj 2016 , se bashku me Pastor Aleksander dhe Thomas, kemi planifikuar hapjen e shkolles biblike viti i pare. Kjo shkolle do te ndihmoje trupin e Krishtit ne Kosove qe te ngrihet dhe te fitoje territore per Mbreterine e Perendise Gjithashtu do te ndihmoje te...

Continue reading

Ungjillizime nga Shkolla e Bibles Suedi

  English below Gjate periudhes 18-25 prill ne kishen tone ‘’Fjala e Jetes’’ Lushnje,kemi pasur te ftuar nje grup studentesh  nga shkolla biblike ‘‘Fjala e Jetes’’ Upsala ne Suedi. Gjate kesaj jave studentet kane pasur aktivitete te ndryshme,si vizita neper shtepite e besimtareve dhe jobesimtareve,kane ndare mesazhe dhe deshmi nga...

Continue reading

Shkolla Biblike Kosove

Shkolla biblike Kosove! English below Me date 7 dhe 8 Dhjetor ne kishen ” Bashkesia e Zotit Jezusit” Gjakove u hap shkolla biblike per anetaret e kesaj kishe. Pastor Peo ka mesuar rreth subjektit te lutjes. Lutja pervec se eshte miqesi me Zotin por eshte nje nga armet frymerore qe...

Continue reading