Dhurim Gjaku

Me date 29 Dhjetor, nje grup nga kisha dhe jobesimtare kane dhuruar gjak per femijet talasemik. Ne bashkpunim me Banken e Gjakut ne spitalin e Lushnjes dhe Kryqin e Kuq, ky projekt u zhvillua ne ambjentet e kishes ” Fjala e Jetes”. Falenderojne per bashkpunimin e grave te tregut industrial...

Dhurim gjaku ne 2014

Me rastin e festes se Pashkes 2014, Kisha ” Fjala e Jetes” ne bashkepunim edhe me Kryqin e Kuq dhe Banken e Gjakut organizuan nje dhurim gjaku per femijet talasemike. Duke qene se nevojat e gjakut jane te medha , anetaret e kishes vullnetarisht kontribuan per kete gje. Ashtu si...

Të Varfrit

Shume te krishtere kane tendencen te jene teper perzgjedhes ne lidhje me ke, do te ndihmojne ose ke do te inkurajojne. Ata kerkojne njerez ne ngjasim me veten e tyre. Disa madje besojne se duhet vetem ata individe qe besojne ate qe ata besojne ata dhe mendojne ashtu si ata....

Romët

Komuniteti rom i vendosur ne Grabian, Zhame, dhe Saver jane nje komunitet ne nje nevoje te madhe. Kisha “Fjala e Jetes” ka qene ndihme per kete komunitet. Zoti ka prekur besimtaret e kishes per te organizuar projekte sociale dhe ndarje ndihmash ne keto fshatra. Ne nje fatkeqesi ku per shkak...

Të vejat dhe jetimët

Ne bashkepunim me bashkine, kisha ka ndihmuar ne shperndarjen e ushqimeve per te vejat dhe jetimet. Nderkohe qe kalon kohe duke biseduar me ta, shikon qe keto familje jane jo vetem ne nevoje per ushqime, por kane shume nevoje per dashurine e Zotit. Duke folur me babain e nje prej...