Të Varfrit

Shume te krishtere kane tendencen te jene teper perzgjedhes ne lidhje me ke, do te ndihmojne ose ke do te inkurajojne. Ata kerkojne njerez ne ngjasim me veten e tyre. Disa madje besojne se duhet vetem ata individe qe besojne ate qe ata besojne ata dhe mendojne ashtu si ata....