Të vejat dhe jetimët

Ne bashkepunim me bashkine, kisha ka ndihmuar ne shperndarjen e ushqimeve per te vejat dhe jetimet. Nderkohe qe kalon kohe duke biseduar me ta, shikon qe keto familje jane jo vetem ne nevoje per ushqime, por kane shume nevoje per dashurine e Zotit. Duke folur me babain e nje prej...