This post is also available in: English

Prej vitit 2017, kisha ne Gramsh eshte duke zhvilluar takimet e femijeve dhe grave cdo jave, ne nje ambjent modest per kete sherbese.
Drejtuesit e sherbeses aty, Riza dhe Ina jane duke bere nje pune fantastike me devotshmerine e tyre.
Kisha po rritet dhe po prek nevojat e komunitetetit.

Sherbesat e javes!
Vendi: 100 m larg Shkolles fillore!

Takimi i femijeve
Te merkuren ora 16:00
Drejtuese: Ina Kiptiu
Cel: 0683316932

Takimi i te rriturve
Te premten ora 16:00
Drejtues: Riza dhe Ina Kiptiu
Cel : 0674969526

Ne fb: Fjala e Jetes Gramsh – Lushnje

 • Maj2021

  “Fëmija im, nëse mëkatarët të tërheqin, ktheu shpinën atyre!” Pr 1:10 Nëse keni fëmijë nuk do të keni kurrë një punë më të rëndësishme në jetë sesa të jeni prind. Dhe për sa kohë që fëmijët tuaj janë nën çatinë tuaj, ju jeni përgjegjës para Zotit për ta. Me këtë...

 • “Fjalët nga goja e të mençurve janë të hirshme.” Pred 10:12 A lëndoheni lehtë? A i lëndoni njerëzit e tjerë pa pasur qëllim? Tri gjëra e shkaktojnë atë: (1) Ne flasim për dëmin tonë. Poeti gjerman Hermann Hesse shkroi: “Nëse e urreni një person, urreni diçka tek ai që është pjesë...

 • “Le të jetë biseda juaj e hirshme dhe tërheqëse.” Kol 4: 6 “Le të jetë biseda juaj e hirshme dhe tërheqëse në mënyrë që të keni përgjigjen e duhur për të gjithë” (v. 6 ). Vini re këtë: Të flasësh në mënyrë efektive kërkon që të jesh “i hirshëm” në...

 • “Qëndroni në mua dhe unë në ju”. Gjn 15: 4 Një degë nuk jep fryte duke u përpjekur, duke punuar ose duke u sforcuar. Ajo jep fryte thjesht duke “qëndruar”. Çfarë do të thotë kjo? Si qëndroni në Jezusin? Le ta ilustrojmë në këtë mënyrë: Kur vendosni një qese çaji...

 • “Asnjë degë nuk mund të japë fryte në vetvete; duhet të mbetet në hardhi “. Gjn 15: 4 Jezusi tha: «Ati im është kopshtari. Ai pret çdo degë… që nuk jep fryt, ndërsa çdo degë që jep fryt i krasit në mënyrë që të jetë edhe më frytdhënëse. Ju tashmë...

 • Pri2021

  “Jeta është e shkurtër,…  duajeni gruan tuaj,… kënaquni të jeni me të.” Pred 9: 9 Historia tregon për një grua që shoqëroi burrin e saj tek mjeku. Pas kontrollit të tij, mjeku e thirri atë vetëm në zyrën e tij dhe i tha: “Burri juaj vuan nga një sëmundje e rëndë...

 • “Oh, sa e dua ligjin tënd! është meditimi im gjithë ditën. ” Ps 119: 97 Një nga mjetet më të fuqishme që Zoti ju ka dhënë për të mposhtur frikën dhe shqetësimin është të mësoni përmendësh Shkrimin. Kujtesa juaj është si një muskul; sa më shumë ta ushtroni, aq më...

 • “Hidhni të gjithë kujdesin tuaj mbi Të”. 1Pj 5: 7 Kur bëhet fjalë për t’u marrë me frikën dhe shqetësimet tuaja, ju keni dy zgjedhje; hidhni ato mbi Zotin, ose mbajini ato dhe përpiquni t’i trajtoni vetë. Kur komunistët pushtuan Kinën, misionari Isabel Kuhn u detyrua të arratisej në këmbë...

 • “Por fryti i Frymës është …” Gal 5:22 Të gjithë kanë ndikim mbi dikë. ajo që ju bëni me  ndikim është ajo që përcakton nëse është negativ apo pozitiv. Sociologët na thonë se gjatë një jete edhe personi më i mençur dhe më introvert do të ndikojë në rreth dhjetë...

 • “Ata morën parasysh se këta burra kishin qenë me Jezusin.” Ve 4:13 Të jesh “nën ndikimin” do të thotë të kontrollohesh nga diçka ose dikush tjetër nga vetja jote. Kush jeni, çfarë jeni dhe ku jeni sot është sepse keni qenë nën ndikimin e njerëzve të caktuar. Shoqëria që keni ndikon në...