No comments yet

Ungjillizim nga Eric Casto “Four Smiles”

 

 

 

20161031_10360920161031_10335020161031_110657_00520161101_162936

 

English below
Gjatë muajit nëntor 2016, Shërbesa e “Four Smiles” së bashku me Kisha të ndryshme në Lushnje, Rrogozhine, Kavajë dhe Tiranë ka shpërndarë 14.000 broshura “ 4 arsye përse të buzëqeshës”
Eric Casto me një mënyrë të ndryshmë nga herët e tjera që kisha ka përdorur për të prekur njerëzit e humbur, përdori një kryq të madh për të tërhequr vëmendjen e njerëzve nëpër rrugë, sheshe dhe lagje të ndryshme.
Njerëz të ndryshëm kërkonin të shikonin për katër buzëqeshjet.
Lajmi i mirë duhet të dali nga brenda Kishës dhe të dali në gjithë jetët e njerëzve ne qytet.

During the month of november 2016 ministry “Four Smiles” together with churches in Lushnje,Rrogozhine, Kavajë dhe Tiranë has spread 14.000 brochures ” 4 reasosns why to smile”.
Eric Casto with a special behavior that never seen before in churches to touch lost people,he used a big cross to have attention of people on the streets, squares and different quarters.
All People want to see and know for “Four Smiles”.
The Good News need to go out from church to the all people life in town.

Comments are closed.