No comments yet

Ungjillizime nga Shkolla e Bibles Suedi

This post is also available in: English

13072308_10207961292702267_1679610865_o 13072961_10207961295022325_1235981235_o 13072990_10207961292382259_1410365691_o 13078236_10207961293342283_1883473147_o 13078334_10207961293942298_1195114173_o 13084260_10207961295902347_618176852_n 13091595_10207961291582239_1568556396_o 13091867_10207961292022250_1175617957_o 13101384_10207961295862346_284566187_n 13106031_10207961291182229_410709581_o 13106064_10207961291422235_1772901472_o 13112439_10207961294622315_842432954_o 13113269_10207961295502337_1619989760_o 13120405_10207961292502262_1125244508_o 13120457_10207961292222255_1482895963_o 13120479_10207961293142278_1494520170_o 13120583_10207961293742293_77932493_o 13120659_10207961291342233_2106015640_o 13120676_10207961295382334_146772996_o 13120785_10207961294222305_120034566_o 13120787_10207961293462286_400356766_o 13120795_10207961291662241_2055316208_o 13120894_10207961296062351_626472779_o 13120928_10207961291862246_1891446721_o

 

English below

Gjate periudhes 18-25 prill ne kishen tone ‘’Fjala e Jetes’’ Lushnje,kemi pasur te ftuar nje grup studentesh  nga shkolla biblike ‘‘Fjala e Jetes’’ Upsala ne Suedi. Gjate kesaj jave studentet kane pasur aktivitete te ndryshme,si vizita neper shtepite e besimtareve dhe jobesimtareve,kane ndare mesazhe dhe deshmi nga jeta e tyre personale.Te gjitha keto u zhvilluan neper takime dhe sherbesa te ndryshme qe kisha jone ka ne disa fshatra si Gramsh,dhe Grabian. Nderkohe kemi shperndare libra dhe kemi ungjillizuar  ne qytetin e Kavajes dhe Rrogozhines.

 

During 18-25 April in our church ‘’ Word of Life ’’ Lushnje we had invited a group of student from bible school “ Word of Life ” Uppsala Sweden.During this week students had some activities as visits in believers and not believers home,shared sermons and testimonies from their personal life.All of those was developed in Gramsh and Grabian village during different mettings and services where our church operate  .In this time we envagelism and give books in Kavaja and Rrogozhona city.

Comments are closed.